Değerli katılımcılar,

17-18 Kasım 2022 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde ve Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve Keşan Kent Müzesi’nin destekleriyle düzenleyeceğimiz “100. Yılında Keşan” Sempozyumu’nun ilçemize ve Trakya bölgesine önemli bilimsel katkılar sunacağını düşünüyoruz. Birçok farklı disiplinlerden bildirilerin sunulacağı, özel oturumlar ile yerel halkın ve üniversite öğrencilerinin bilgilendirileceği, Keşan’ın tarihi, kültürel ve ekonomik yönleriyle ön planda tutulacağı ve bu bağlamda Keşan’ın katma değerini yükselterek stratejik öneminin de ortaya konacağı bu sempozyum ile Trakya bölgesinde ve Keşan özelinde bilimsel bir farkındalık yaratılması hedeflenmektedir.
Sempozyum için gönderilen bildiriler bilim kurulunun kontrolünden geçtikten sonra sözlü olarak sunulacak ve tartışılacaktır. Sözlü olarak sunulan bildirilerin genişletilmiş özeti bir kitapta toplanacak ve bu kitap Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından ISBN (Uluslararası Standart Kitap Numarası) ile basılacak ve yayınlanacaktır. Bildirilerin tam metinleri için gerekli protokoller imzalandıktan sonra Dergipark’ta taranan dergilerde makale ve uluslararası yayınevleri tarafından basılacak kitapta bölüm seçeneği sunulacaktır.
Sizleri Keşan’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Ahmet ATAKİŞİ
                                                     (Başkan)

*SEMPOZYUM ÖNEMLİ TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR...