Personel Daire Başkanlığı

40 Sürekli İşçi (4/D) Yerleştirme Duyurusu (yrd-3)

Üniversitemiz bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (D) bendi kapsamında Arşiv Araştırması sonucu Yerleşmeye Hak Kazanan adayın listesi aşağıya çıkarılmıştır.

Saygılarımızla,

ARŞİV ARAŞTIRMASI SONUÇLANAN ADAY LİSTESİ

• Temizlik Görevlisi (Engelli) İNDİR

* Süreci devam edenlerin Arşiv Araştırması sonuçlandığında https://personel.comu.edu.tr/ web adresinden duyurulacaktır.

YERLEŞMEYE HAK KAZANANLARIN KESİN KAYIT İÇİN GETİRMESİ GEREKEN BELGELER

* 17.09.2021 tarihinden 24.09.2021 tarihi saat 17.00'a kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat edilecektir.

* Göreve başlama tarihi 27.09.2021 Pazartesi günüdür.

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. 3 adet Vesikalık Fotoğraf

3. Mezuniyet Belgesi (Diploma aslı ya da E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

4. SGK Hizmet Dökümü (SGK’dan Onaylı veya E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

5. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

6. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu belge.)

7. Engellilik Sağlık Kurulu Raporu ve tarama testi (Tarama testi: Alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığını tespit etmek amacıyla yapılan testtir.)

8. Personel Kimlik Kartı Talep Formu İNDİR.

Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Ziraat Bankası 18 Mart Üniversitesi Şubesinden “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari Personeli Maaş Hesabı” açtırılarak IBAN Numarasının Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi maaş mutemedine teslim edilmesi gerekmektedir. Maaş Hesabı açtırmak için lütfen Nüfus Cüzdanı fotokopisi ile ilgili banka şubesine müracaat ediniz.

Ayrıntılı bilgi için; 0(286) 218 00 18 - Dahili: 10132 - 10122 - 10121 - 10123 - 10120 - 10119

İşbu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Önemle duyurulur.