Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Personel Daire Başkanlığı

Sözleşmeli Personel (4/B) Sağlık Çalışanı Alım İlanı

Sözleşmeli Personel (4/B) Sağlık Çalışanı Alım İlanı

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere 195 adet Sözleşmeli Personel (4/B) pozisyonuna alım yapılacaktır.

İlan Tarihi : 09/11/2020 tarihli ve 31299 sayılı Resmi Gazete

Son Başvuru Tarihi : 23/11/2020 (Dahil)

İlan Metni İNDİR.

Başvuru Yap : https://4bilan.comu.edu.tr/

 

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

  • Başvurular elektronik ortamda alınacaktır.
  • Adayların https://4bilan.comu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla pozisyona başvuru yapamayacaktır.
  • Başvuru süresince mevcut başvuruda güncelleme yapılabilecek olup tüm sorumluluk kişiye aittir. (Yanlış/Eksik belge yükleme, farklı mezuniyetle başvurma, yanlış pozisyona başvurma vb.)
  • Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM WEB Servisleri aracılığı ile alınacaktır. İlgili pozisyon için istenen KPSS puan türü ve yılı uygun olmayan adaylar başvuru yapamayacaktır.
  • Ortaöğretim Mezunları; Lise mezuniyet belgelerini başvuru sistemine yüklenmesi gerekmektedir.
  • Yükseköğretim Mezunları; Yükseköğretim Mezuniyet Belgeleri YÖKSİS kayıtlarından çekilecektir. YÖKSİS kayıtlarında yer almayan Yükseköğretim Mezuniyet Belgeleri için adaylar mezun olduğu Üniversite ile iletişime geçerek mezuniyet kayıtlarını YÖKSİS’e eklettirdikten sonra başvuru yapabileceklerdir.
  • Adaylar deneyim için E-Devletten alacakları barkodlu SGK Hizmet Dökümünü (Meslek kodunu gösterir) veya Kurumundan alacağı çalışma süresini ve unvanını açıkça belirtir ONAYLI çalışma belgesini yüklemeleri gerekmektedir. Staj süreleri mesleki deneyim olarak kabul edilmeyecektir.
  • Sertifika istenilen pozisyonlar için; ilan başvuru süresi içinde alınan sertifikalar kabul edilmeyecektir.
  • Başvuru süresi içerisinde, ilan edilen pozisyonlar için herhangi bir ön değerlendirme yapılmayacaktır. İlan süresi bitimi itibariyle her bir pozisyon için (Eczacı hariç) KPSS puanı en yüksek adaydan başlanarak başvurular kontrol edilecek ve kontenjan dahilinde ASIL ve YEDEK listesi belirlenecektir.
  • Kontenjan dahilinde belirlenen ASIL ve YEDEK dışında kalan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

ECZACI POZİSYONU İÇİN MÜLAKAT SINAVI

Eczacı pozisyonu için başvuru şartlarını sağlayan tüm adayların mülakat sınavı tarihi, yeri, saati ve şekli http://personel.comu.edu.tr/ adresinden duyurulacaktır. Mülakat sınavı sonucu değerlendirme listesi yine aynı adresten duyurulacaktır.

İLETİŞİM

Telefon: 0.286 218 00 18 

Dahili : 10119 - 10120 - 10121 - 10122 - 10123 - 10132