Yabancı Diller Yüksekokulu

01 Eylül 2020 tarihinde yapılacak Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvuru duyurusu

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvurusunda İzlenecek Adımlar

01 Eylül 2020 tarihinde saat 13:00 de ONLINE (ilgili bilgi daha sonra duyurulacak) olarak yapılacak Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı başvuruları online olarak yapılacaktır. Başvurunuzu sorunsuz şekilde yapmak için ekteki dosyada belirtilen adımları takip ediniz.

HATIRLATMA: Başvuru ekranı 15 Ağustos 2020 saat 08:00 de aktif olup, 25 Ağustos 2020 saat 17:00 kapanacaktır. Sınav ile ilgili bilgilendirme ve sınavın linki e-posta hesaplarına gönderileceği için kayıt aşamasında geçerli bir e-posta hesabı yazılması gerekmektedir.

*Sınav çevrimiçi (online) olarak yapılacağı için yerleşkeye gelmenize gerek olmayacaktır. İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar üzerinden sınava girilebilecektir.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvurusu izlenecek adımlar.pdf