Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü

TOBB ETÜ BiGG GARAJ Hibe Programı Kapsamında İş Fikri Başvuruları Alınmaktadır

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1512 Bireysel Genç Girişim (BiGG) Programı kapsamında, iş fikri olan girişimcilerin başvuruları alınmaktadır.

TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BiGG) Programı, 2015 yılında ‘teknolojik ar-ge ve inovasyon’ içeren projeleri desteklemek adına TÜBİTAK tarafından açılan bir geri ödemesiz %100 hibe programıdır.

Bu programa başvurular, TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. TOBB ETÜ TTO, bünyesindeki BiGG GARAJ programıyla TÜBİTAK’ın belirlediği yürütücülerden biri olarak 2015 yılından beri faaliyet göstermektedir.

Program kapsamında TOBB ETÜ TTO tarafından girişimcilere sağlanacak iş planı yazma eğitimi, bire bir mentorluk desteği vb. tüm hizmetler ücretsiz olarak sağlanacaktır. 2015'ten bu yana faaliyet gösteren TÜBİTAK BiGG GARAJ programı kapsamında, 8 ilden 40 girişimci ekibi ile toplamda 6.000.000 TL'lik hibe dağıtılmıştır.

Programın öncelikli alanları ve başvuru koşullarına ilişkin bilgilere https://goo.gl/3A6U4U adresinden ulaşabilir, başvurunuzu http://bigg-garaj.org/ web sayfasından yapabilirsiniz.

 

Önemli Not: http://bigg-garaj.org/ adresinde 20 Şubat 2018 olarak belirtilmiş olan son başvuru tarihi 28 Şubat 2018 olarak güncellenmiştir