Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden Duyurulur

.

Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden Duyurulur

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak tüm akademik personelimizi eğitimler vermeye çağırıyoruz.

Uzmanlık alanınıza göre projelendireceğiniz eğitimler/seminerler yoluyla siz değerli akademisyenlerimiz dahil, tüm paydaşlarımıza kalıcı faydalar yaratılması mümkündür.

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilmek üzere Çanakkale halkının ve öğrencilerimizin, ömür boyu eğitim ihtiyaçlarına yönelik katılım belgeli/sertifikalı eğitim proje tekliflerinizi bekliyoruz.

Eğitim proje konularınızı ve değerli fikirlerinizi görüşmek üzere sizleri ÇOMÜ Kültür Evi’ndeki merkez müdürlüğümüze davet ediyoruz.

Ayrıntılı bilgi ve görüşme talepleriniz için:

sem@comu.edu.tr

+90 286 2120578