Üniversitemizde AB Kursu Verildi

31.07.2009
Üniversitemizde, 20 - 24 Temmuz 2009 tarihleri arasında, "Moodle at School: Installing and Deploying a Course Management System for Language Teachers" adlı Avrupa Birliği Comenius - Grundtvig Hizmet içi Eğitim Kursu düzenlendi. Belçika'da kurulmuş "Let's Learn IT" isimli STK ile ortak yapılan kursta, okullarda ve yetişkin eğitim sektöründe görevli olan öğreticilere yönelik yabancı dil öğretiminde bilgisayar kullanımı hakkında bilgi aktarıldı. İspanya, İzlanda, Belçika, İngiltere ve Türkiye'den katılan kursiyerler kurs sırasında öğrendiklerini uygulamaya fırsat buldular. Özellikle Moodle bilgisayar programı konusunda bilgi veren kursun eğitmenleri olan üniversitemiz Öğr. Gör. Bart Bonamie ve Ghent Üniversitesi Öğr. Gör. Geert Bonamie, kursu başarıyla tamamlayan katılımcıları kutladı ve onlara sertifikalarını sundu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.