Yılın Yarışmasında Kazananlar Belli Oldu‏

27.07.2009
Türkiye - Avustralya dostluğu üzerine verdiği mesaj ile dikkatleri üzerine çeken ve genel merkezi Avustralya Sidney’de bulunan Gallipoli Memorial Club ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen 2009 Çanakkale Resim Yarışması jürisi üniversitemizde toplanarak ödül kazanan eserleri belirlediler. Jüride bulunan Mimar Sinan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi Aksungur, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, Çanakkale Avustralya Eski Konsolosu Peter Rennert verdikleri oylarla ödül kazanan eserleri belirlerken, jüride bulunan Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Başkanı ünlü ressam-yazar Bedri Baykam da oylamaya internetten katıldı. Yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, 7 Ağustos 2009 Cuma günü saat 19:00’da üniversitemiz Rektörlük Fuayesi’nde düzenlenecek olan törenle verilecek. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.