Üniversitemiz İstanbul'da Tanıtılıyor

24.07.2009
Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında İstanbul Taksim'de kurulan standımızda üniversitemizin tanıtımı yapılıyor. Tanıtım günleri kapsamında üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler sorumlularından Uzman Hikmet Yurteri, üniversitemizin misyonu, vizyonu, değerleri,ilkeleri, genel yapısı ve kampüs yaşamı hakkkında İstanbul'lu öğrencilere bilgiler aktardı.İstanbul'lu öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan standımızı gazeteci yazar Abbas Güçlü'de ziyaret etti. NOT: 26 Temmuz 2009 Pazar günü ise Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir, İstanbul Taksimdeki "Üniversite Tanıtım Günleri" fuarında İstanbul'lu öğrencilere "Neden ÇOMÜ" konusunda bilgiler aktaracaktır. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.