Maaş Promosyonları İle 2 Adet Otobüs Alınmıştır

15.07.2009
Ziraat Bankası’ndan alınan maaş promosyonlarından kurum hissesi olan 1/3’lük kısım (318 Bin TL) ile üniversitemiz araç parkındaki zaruri ihtiyaçların giderilmesi maksadıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı tarafından 2 adet otobüs satın alınmış ve ilgili firma tarafından otobüsler üniversitemize teslim edilmiştir. TEMSA şirketinden alınan ve bedeli peşin ödenen otobüslerden Metropol S modeli araç 43+1 kişilik olup, 173.000 TL bedelle alınmıştır. 27+1 kişilik olan Prestij Super Deluxe model araç ise 85.000 TL’ye alınmıştır. Bu araçlara ek olarak 2 adet binek araç alımı planlanmakta ve bununla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Araçlarla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.