Eğitim Fakültesi’nin İlk Mezunları Çanakkale’de Buluştu

14.07.2009
Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünün ilk mezunları Çanakkale’de buluşup anılarını tazelediler. Mezunlar öğrenci oldukları Eğitim Fakültesi’nde öğretmen olarak ziyarette bulunmanın keyfini çıkarttılar. Ziyaret esnasında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL’ı makamında ziyaret ettiler. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada, sürekli gelişerek, bir dünya üniversitesi ve marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemizin Eğitim Fakültesi’nin ilk mezunlarının, Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’nde aktif rol almalarını isteyerek mezunların yapmış oldukları buluşmanın geleneksel hale gelmesini önerdi. Ziyaretçi mezunlarımız da 2010 yılı 8 Temmuz tarihinde üniversitemiz Dardanos Yerleşkesi’nde buluşma sözü verdiler. İlk mezunlar yaptıkları açıklamada Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin mezunu olmanın keyfini bir kez daha yaşadıklarını, ÇOMÜ mezunu olmanın gururunu taşıdıklarını ifade ettiler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.