Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunları Eserlerini Sergiledi

12.06.2009
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi'nin "Mezuniyet Sergisi"nin açılış kokteyli Rektörlük Fuayesi'nde yapıldı. Sergi kokteyline Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Demircan başta olmak üzere, bölüm başkanları ve öğrenciler katıldı. Sergi açılışında konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Demircan mezun öğrencileri kutlayarak şunları söyledi: “Sergide seçilmiş eserler bulunmaktadır. Bu seçilmiş eserler sekiz bölümümüzde mezun durumunda olan öğrencilerimiz eserleridir. Bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları bugün burada sergilemektedirler. Tüm öğrencilerimizi kutluyor başarılı çalışmaların devamını diliyorum” dedi. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.