Koromuz Ankara’dan Başarıyla Döndü

03.06.2009
Öğr. Gör. Mete GÖKÇE yönetimindeki üniversitemiz Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Koromuz her yıl katıldığı, bu yıl 14.sü Ankara’da düzenlenen Türkiye Korolar Şenliği’nden büyük başarı ile döndü. Koromuz performans karşılığında " ENTENASYON-HOMEJENLİK VE KORO TINISI" ödülüne layık görüldü. Koromuz ve koro şefimiz müzikal değerleri jüri, koro eğitimcileri, katılımcı korolar, korist öğrencilerden büyük övgüler alarak birçok koro çalıştayı daveti, diğer üniversite koroları ile ortak çalışma, çeşitli güzel sanatlar liseleri tarafından çalıştay ve konser davetleri almıştır. Koromuz çalışmalarını polifonik korolar Topluluğu bünyesinde ve destekleriyle sürdürmektedir. Ayrıca şenlikte topluluğumuz üzerine görüşmeler ve ortak çalışmalar planlanmıştır. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.