Bayramiç MYO’da Girişimcilik Paneli Ödül Töreni Yapıldı

29.05.2009
Bayramiç MYO Genç Girişimciler Topluluğu’nun 2 Nisan 2009 tarihinde Bayramiç Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirdiği “Girişimcilik Üzerine Konuşmalar” konulu panelinin organizasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştiren Genç Girişimciler Topluluğu Başkanlığı ve Kalite İyileştirme Ekipleri Meslek Yüksek Okul Müdürlüğünce tertiplenen yemek ile ödüllendirildi. Yemeğe katılan Bayramiç Kaymakamı Bahattin ATÇI, Bayramiç Belediye Başkan Vekili İsmail UYAN, Bayramiç Orman İşletme Müdürü Fazlı KARAKAŞ, İş adamı (ELKA Şirketi Sahibi) Dr. Kemal SÖZEN ve Bayramiç’in önde gelen girişimcileri davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Girişimciliği her zaman desteklediklerini belirttiler. Bayramiç MYO Müdürü Prof. Dr. Hamit Altay’ın açılış konuşmasının ardından Meslek Yüksek Okul Pazarlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim KOÇ’un programı yönetmesi ile ödüller sahiplerini buldu. Yemeğe katılan ELKA Şirket Sahibi Dr. Kemal SÖZEN’ in Girişimcilikle dolu yaşam tecrübelerini paylaşması ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bayramiç’in kalkınması için gerekli tüm projeleri desteklemeye açık olduklarının altını çizdi, kısa sürede büyük bir mezuniyet törenini de kendi ev sahipliğinde yapmayı istediğini belirterek öğrencileri ve okul yönetimini onurlandırdı. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.