Çan MYO Bilim Şenliğine Katıldı

29.05.2009
Üniversitemiz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilim Toplum Birimi Koordinatörlüğü Orta Öğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitim Bölümü ve İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalının 22 mayıs 2009 Cuma günü Süleyman Demirel konferans salonunda düzenlediği 2. Öğrenci Bilim Şenliğine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı Proje danışmanları Öğr.Gör. Ertuğrul KANMAZ, Öğr. Gör. Yakup KILIÇARSLAN, Öğr. Gör. Bilal KARAASLAN çeşitli proje, materyal ve posterlerle, Seramik Programı Öğr.Gör. Hilal Yaman TAŞKIRAN sunumla ve Öğr. Gör. Halide OKUMUŞ koordinatörlüğünde katılmıştır. Bu katılım sonucunda yapılan yarışmada Çan Meslek Yüksekokulu Mekatronik 1/A öğrencisi Tayfun Durmazoğlu pnömatik “Demir Bükme ve Kesme Makinesi” projesiyle ikincilik , Mekatronik 1/B (İ.Ö.) Öğrencileri Deniz Acar ve Kaan Vardarsu “Sürtünme Kuvvetini Ölçme” projesiyle dördüncülük , Mekatronik 1/A öğrencisi Ahmet Yıldız “DC Elektrik Motoru Yapımı” projesiyle altıncılık almıştır. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.