Çan’da “1.Müzik, Şiir ve Şehir Gecesi” Etkinliği Yapıldı

29.05.2009
Üniversitemiz Çan Meslek Yüksekokulu Bilim ve Kültür Etkinlikleri çerçevesinde, Öğr.Gör.Ertuğrul KANMAZ yönetiminde düzenlenip Çan MYO öğrencileri tarafından icra edilen “1.Müzik, Şiir ve Şehir Gecesi” 21 Mart 2009 tarihinde saat 21:00’da Çan İsmet İnönü parkı amfi tiyatroda yapıldı. Geceye Çan Kaymakamı Hasan GÖZEN, Garnizon Komutanı Mehmet BÜLBÜL, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU, Çan MYO Müdürü Yard.Doç.Dr. Hikmet YAVAŞ, Çan MYO Öğretim Elemanları ve öğrencileri, çeşitli kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile Çan Halkı katıldı.Program saygı duruşu ve istiklal marşından sonra Çan MYO Müdürü Yard.Doç.Dr.Hikmet YAVAŞ’ın açılış konuşmasıyla başladı. Çeşitli şarkı ve şiirlerin sunulduğu gece Öğr.Gör.Ertuğrul KANMAZ’ın davetlilere ve sunumu gerçekleştiren öğrencilere teşekkürleriyle son buldu. Fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.