18 Mart Lojistik Topluluğu Küçükkuyu Çocuk Esirgeme Kurumunu Ziyaret Etti

29.05.2009
18 Mart Lojistik Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Küçükkuyu Ferudun-Hammiyet Sözen Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’ındaki çocuklarla birlikte geçirdi. Lojistik ve Seramik Programı öğrencilerinin katıldığı ziyarette çocukların Çan MYO öğrencilerine, öğrencilerinde çocuklara ilgisi büyüktü. Kale grubu şirketlerinden KALENAKLİYAT A.Ş.’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Küçükkuyu Ferudun-Hammiyet Sözen Sevgi Evleri Çocuk Yuvası yetkilileri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi adına Çan MYO öğrencilerine, topluluğa ve Öğr.Gör. Elvan DENİZ’e teşekkür ederek bu tarz ziyaretlerin arttırılması gerektiğini vurguladı. Fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.