Sualtı Topluluğu Serbest Dalış Dinamik Apnea Kategorisi Türkiye Şampiyonu Oldu

Sualtı Topluluğu Serbest Dalış Dinamik Apnea Kategorisi Türkiye Şampiyonu Oldu
Ortadoğu Teknik Üniversitesinde gerçekleştirilen Serbest Dalış Dinamik Apnea Türkiye Şampiyonasında Sualtı Topluluğu erkeklerde takım halinde bir Türkiye şampiyonluğu bir de Türkiye 3. lüğü derecelerini alırken bayanlarda bir takım ikinciliği başarısı gelmiştir. ODTÜ geleneksel dinamik apnea şampiyonasında da dereceler alınmıştır. Takım halinde alınan şampiyonlukların yanı sıra bireysel kategoride de dereceler elde edilmiştir. Derece alan sporcuların isimleri aşağıdadır. Emir CİLASIN, Altın madalya,Takım 1.si,Türkiye 4.sü,(bireysel), Su Ürünleri Fakültesi Tunç Yahya ERTÜZ, Altın madalya, Takım 1.si, Türkiye 3.sü (bireysel), Eğitim Fakültesi Sedef ÖZÇELİK, Gümüş madalya, Takım 2. si, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Funda SEZEN, Gümüş madalya, Takım 2.si Mühendislik Mimarlık Fakültesi Merve SARAÇEL, Gümüş madalya, Takım 2.si. Eğitim Fakültesi Devrim GÜRKAN, Bronz madalya, Takım 3.sü Su Ürünleri Fakültesi Ertürk TEMUR, Bronz madalya, Takım 3.sü, Fen Edebiyat Fakültesi Ata AKSU, Bronz madalya, Takım 3.sü, Su Ürünleri Fakültesi Deniz CÖMERT ve Murat EKİCİOĞLU öğrencileri de bireysel de iyi dereceler elde etmişlerdir.