Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yapıldı

27.05.2009
Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2008-2009 Eğitim Öğretim Dönemi Mezunlarına Troia Kültür merkezinde yapınla törenle diplomaları verildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende ilk olarak Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu birincisi Merve Baş konuştu. Merve Baş, üniversiteden başarılı bir şekilde mezun olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Gümüş ise 13. dönem mezunlarını vermenin onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarının altını çizerek üniversitenin her zaman onlara açık olduğunu söyledi. Rektör Vekili Prof. Dr. Varol Tok ise şunları aktardı: “105 öğrencimize diplomalarını vermenin coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu coşku ve gururla bu diplomayı almak için büyük çaba sarf eden öğrencilerimizi, geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiren öğretim elemanlarını, öğrencilerimize maddi ve manevi katkı veren fedakar aileleri yürekten kutluyorum. Bilgiyi araştırmak, bilgiye ulaşmanın yollarını öğretmek bu sayede çözüm üretebilme potansiyelini geliştirmek, sorgulayıcı bir yaklaşımla elde edilen bilgileri, paylaşımla ancak gelişebileceğini ve değerli olabileceğini öğretmek üniversitemizin sizlere vermiş olduğu eğitimin en önemli hedefidir. Diplomanız bu donanıma sahip olduğunuzun en önemli göstergesidir. Bugünden sonra çok farklı bir yaşamla karşı karşıya geleceksiniz. Çok farklı yetki ve sorumlulukları paylaşacaksınız. Üniversitede almış olduğunuz eğitim bu zorlukları aşmada sizlere yardımcı olacaktır. Kararlı, güçlü, sevgi ve saygıya inanan, ülkesine bağlı bireyler olarak ileri de daha büyük başarılarınızı alkışlamak dileğiyle yolunuz açık olsun” dedi. Mezuniyet töreni diplomaların verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla son buldu. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.