Biga’da Dondurma Şenliği Yapıldı

22.05.2009
Dünya Süt Günü dolayısıyla Biga Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’ndaki sunumun ardından havuz başında müzik dinletisi ve kolbastı ekibi gösterisi eşliğinde dondurma ikramı yapıldı. Şenliğe Biga Kaymakamı Mustafa GÜNDOĞAN, Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım KİRTİŞ, Biga Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. A. Adem TEKİNAY, Doç. Dr. Sefer ŞENER, Balıklıçeşme Belediye Başkanı Nihat BORAZAN, Biga Müftüsü Dr. Şafak BARAN, Orman İşletme Müdürü İbrahim TANIŞ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay YAŞAR, Biga Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Mühendisi Dr. Muhammed AKKAYA, Çanakkale Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Başkanı İsmail EMEK, İlçe Tarım Müdürü Ümit OKTAN, kooperatif başkanları, Biga MYO öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla etkinlik gerçekleştirildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.