Lojistik Topluluğu’ndan “Kimya Lojistiği” Semineri

22.05.2009
18 Mart Lojistik Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu “Kimya Lojistiği” seminerine Kale Nakliyat Genel Müdürü Dündar ÖZDEMİR ve Çan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı. Açılış konuşmasını Lojistik bölümü 2. sınıf öğrencisi Köroğlu DURSUN ve Lojistik bölümü Öğretim Görevlisi Elvan DENİZ yaptı. Deniz, ADR konvansiyonunun Türkiye açısından önemini ve sektöre olan kalifiye çalışan sayısının artması gerektiğini belirterek sözü Gökbil Nakliyat Genel Müdürü Kaan KULGA’ya bıraktı. Kaan KULGA, lojistik sektörünü etkileyen birçok etmen olduğunu ve rekabet ortamını da düşündüğümüzde kimya lojistiğinin hızla ilerlediğini yeni çözüm ortaklarına ihtiyaç duyulacağını belirtti. Türkiye’nin ADR Konvansiyonu’na üye olması sonucunda söz konusu kimya lojistiğinin büyük önem taşıyacağının altını çizerek anlatımına devam etti. Gökbil Nakliyat sıvı kimyasal ve gıda ürünlerinin taşınması depolanması alanlarında hizmet verdiklerini 1999 yılında Konteynır taşımacılığı hizmetlerine ekleyerek uluslararası hizmet veren ilk Türk Konteynır Operatörü olarak günümüzde müşteri memnuniyeti ile hizmet verdiklerini dile getirerek tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Kaan KULGA 18 Mart Lojistik Topluluğu’nu Kale Nakliyat ile birlikte destekleyeceklerini de bildirdi. Gökbil Nakliyat’ın üst düzey yetkililerinden İntermodel bölüm yöneticisi Murat TÜNERİR’in de katıldığı soru-cevap kısmıyla ikinci oturum öğrenciler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. 3. oturumda Ekonomi Üniversitesi ADR Konvansiyonu uzmanı Naim KORKMAZ, ADR Konvansiyonu ile ilgili bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştıktan sonra seminer sona erdi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.