Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı, Dönem Sonu Etkinliğini Gerçekleştirdi

21.05.2009
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilimsel Araştırma Fonu tarafından desteklenerek kurulan ve proje yürütücülüğü üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Elemanlarından Dr. Ebru AKTAN tarafından yapılan Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı "Bir Masaldı Geçen Yıllar" isimli dönem sonu etkinliğini gerçekleştirdi. Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı’nda öğrenim gören çocukların 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı boyunca yaptıkları çalışmaları paylaştıkları "Bir Masaldı Geçen Yıllar" isimli dönem sonu etkinliğinin açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL gerçekleştirdi. Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı'nda öğrenim gören çocukların ve ailelerinin, üniversitemiz öğretim elemanlarının ve idari personelinin, proje sınıfında gönüllü öğretmenlik yapan eğitimcilerin ve Çanakkale halkının katıldığı etkinliğin sonunda tüm katılımcılarla birlikte “Dünya Çocukları Dansı” ve “Ritmlerin Dansı” gerçekleştirildi. Ayrıca proje sınıfında öğrenim gören çocuklara ve onlara gönüllü olarak öğretmenlik yapan eğitimcilere katılım belgesi verildi. Dönem sonu etkinliği kokteyl ile son buldu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.