Lider Öğrenciler Topluluğu Tarafından ''İnteraktif Liderlik, Beden Dili, Hitabet Sanatı ve İkna Edebilme'' Semineri Yapıldı

19.05.2009
Lider Öğrenciler Topluluğu 17 Mayıs Pazar günü katılım sertifikalı ''İnteraktif Liderlik, Beden Dili, Hitabet Sanatı ve İkna Edebilme'' konulu seminer gerçekleştirdi. Sayın Prof. Dr. İsmail ÜSTEL tarafından gerçekleştirilen seminer yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı. Öğrencilere uygulamalı olarak verilen seminerde Prof. Dr. İsmail ÜSTEL özellikle pazar gününde yoğun katılımla gerçekleşen seminer için Lider Öğrenciler Topluluğu’na teşekkür ederken katılımcıları da pazar gününde geleceklerine vakit ayırarak kendilerine yatırım yaptıkları için tebrik etti. Seminerde konuşan Lider Öğrenciler Topluluğu Genel Başkan Yardımcısı Kahraman UZAN Prof. Dr. İsmail ÜSTEL’e topluluk adına teşekkür belgesi ve hediyeler takdim etti. Etkinlik fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.