Kültür ve Sanat Topluluğundan "Hoş Gelişler Ola" Adlı Tiyatro Gösterimi Yapıldı

Kültür ve Sanat Topluluğundan
Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından öğrencilere “Hoş Gelişler Ola” adlı Tiyatro oyunu gösterime sunuldu. Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür ve Sanat Topluluğu’nun organizasyonu ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çan Şubesi’nin katkıları ile Utku Erişik’in “Hoş Gelişler Ola” adlı tek kişilik tiyatro oyunu Yenice Meslek Yüksekokulu’nda 2 seans olarak sahne aldı.Yenice Meslek Yüksekokulu konferans salonunda sahnelenen iki perdelik oyunda bugüne dek gündeme getirilmemiş ve bilinçli politikalar sonucu öğretilmemiş bazı gerçeklere ışık tutan bilgilerin yaklaşık 250 fotoğraf eşliğinde tiyatro sahnesine taşınması büyük ilgi uyandırdı. İlk seansta Yenice Meslek Yüksekokulu öğrencilerine gösterime sunulan oyuna öğrencilerin büyük ilgi göstermesi ve oyunu uzun süre ayakta alkışlamaları dikkat çekti. Yaklaşık olarak iki buçuk saat süren oyunun ikinci seansında, Yenice Halkına gösterim yapıldı.