Üniversitemizde Drama Liderliği Eğitimi Tamamlandı

Üniversitemizde Drama Liderliği Eğitimi Tamamlandı
Çağdaş Drama Derneği İl Temsilciliği, Mavitay Çocuk Kültür Evi işbirliği ve Eğitim Fakültesi Dekanlığı'nın destekleriyle Eğitim Fakültesi'nin çeşitli ana bilim dallarından 12 öğrencinin katılımıyla Drama Liderliği/Eğitmenliği Programı, Eğitim Fakültesi Drama Salonunda tamamlandı. Ankara Çağdaş Drama Derneği'nden Yılmaz Erdal'ın liderliğinde tamamlanan çalışma 48 saatlik Yaratıcı Drama Temel Aşama Eğitimini kapsamaktadır. Çalışma sonunda katılımcılar Ankara Çağdaş Drama Derneği ve MEB onaylı Temel Aşama belgelerini aldılar. Çağdaş Drama Derneği Çanakkale İl Temsilcisi Öğretim Görevlisi İffet Aksoy Tokgöz eğitim sonunda şunları söyledi: “Yaratıcı Drama Eğitim programı eğitim almak isteyen tüm ana bilim dallarından öğrencilere, farkındalığını arttırmak, alana ilgi duyan, eğitim almak isteyen herkese açıktır. Çocuk ve Ergen grupları için ise kayıtlar Mavitay Çocuk Kültür Evinde başlamıştır” dedi. Bilgi ve eğitim almak isteyenler için iletişim: Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü C Blok 107 2171303 (3105) Tel: 0286 - 212 64 24 Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.