Yenice Meslek Yüksekokulunda Bahar Şenliği Yapıldı

18.05.2009
Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından her yıl düzenlenen Bahar Şenlikleri bu yılda gerçekleştirildi. Yenice Meslek Yüksekokulu Geleneksel 8. Bahar Şenlikleri kapsamında görkemli gösteriler, eğlenceler ve yarışmalar düzenlendi. Şenliklere, Yenice Meslek Yüksekokulu Mezunlar Birliği’nin organizasyonu ile daha önce okuldan mezun olmuş yüzlerce öğrencide katıldı. Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından misafir olarak gelen mezun öğrencilere sabah kahvaltısı verildi. Kahvaltının ardından başlayan şenlikler boyunca öğrenciler doyasıya eğlendiler. Yenice Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan 8. öğrenci festivalinde KST Dans Ekipleri ve Halk Oyunları ekipleri gösterilerini sundular. Gösterilerin ardından yıl içerisinde çeşitli aktivitelerde başarı gösteren öğrencilere, öğretmenlere ve okula katkıda bulunan esnaflara ödülleri verildi. Ödül töreninden sonra sahneye KST Kolbastı ekibi çıktı. Eğlenceli gösterilerden sonra geleneksel Yenice MYO’ya özel “Antik Çağ Olimpiyatları” düzenlendi. Antik Çağ Olimpiyatlarında Halat Çekme, Kaşıkla Yumurta taşıma, Çuvalla Yarış ve Yoğurt yeme yarışmaları yapıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere özel hediyeler verildi. Kültür ve Sanat Topluluğu Danışmanı Gülcan Kandemir ve Başkanı Ercan Ertan’ın organize ettiği ve birbirinden renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan Yenice Meslek Yüksekokulu 8. Bahar Şenlikleri, KST Müzik Grubunun akşam konseri ile buldu. Şenlik ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.