Spor Şöleni Yapıldı

15.05.2009
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun, üniversitedeki tüm öğrencilerimize sporu sevdirmek ve sporu yaşamlarının vazgeçilemez birer parçası haline getirmek için “Haydi Hareket Edelim” sloganından yola çıkarak organize ettiği “ÇOMÜ SPOR ŞÖLENİ” 14. Fakülte ve Yüksekokullar Spor Müsabakaları’nın ödül töreni ile başladı. Halk oyunları, Salsa, Bachata, Capoeira, Okçuluk ve Jimnastik alanlarında öğrencilerin sergiledikleri performanslar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Programın devamında, uygulama atölyeleri kısmında öğrenciler Halk Oyunları, Yaratıcı Drama, Dans ve Okçuluk alanlarında atölye çalışmalarına katılarak bu alanlarda profesyonel eğitmenlerle çalışma imkânı buldular. Programın etkinlik kısmında ise öğrenciler sokak basketbolu, tırmanma duvarı, basketbolda serbest atışlar, ayak tenisi, fitness yarışmaları, masa tenisi, bilek güreşi ve dart oyunlarında performanslarını sergilediler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.