Soft Yazılım Çan MYO Öğrencilerine Seminer Verdi

14.05.2009
Çan Meslek Yüksekokulu 18 Mart Lojistik Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu seminerin açılış konuşmasını 18 Mart Lojistik Topluluğu adına Oğuz DİNÇOK ve Lojistik bölümü Öğretim Görevlisi Elvan DENİZ yaptıktan sonra sözü Soft Yazılım Genel Müdürü Erdal KILIÇ’a bıraktı. Erdal KILIÇ lojistik sektörünü etkileyen birçok etmen olduğunu ve rekabet ortamını da düşündüğümüzde etkin bir şekilde bilişim teknolojilerinin kullanmasının önemini belirterek sektörel deneyimleri, 300’e yakın çözüm ortağıyla yaşanan tecrübelerinden faydalanarak öğrencileri bilgilendirdi. SOFT Yazılım Müdürü Birol UMAY’ın da katıldığı soru-cevap şeklinde geçen ikinci oturum, öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.