Yenice MYO Kültür Sanat Topluluğu Coşturdu

14.05.2009
Üniversitemiz Yenice Meslek Yüksekokulu Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından Yenice MYO Konferans Salonu’nda şiir dinletisi ve TSM Konseri düzenlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede sahneye topluluğun şiir dinletisi ekibi çıktı. Birbirinden güzel ve anlamlı şiirlerin seslendirildiği şiir dinletisinde öğrenciler ve misafirler duygulu anlar yaşadılar. Şiir dinletisinin ardından gece, Yaşar ATALAY’ın şefliğini yaptığı topluluğun TSM Korosu’nun konseri ile devam etti. Türk Sanat Müziği’nin birbirinden değerli eserlerinin seslendirildiği konserde konuklar eğlenceli dakikalar yaşarken tüm şarkılara gece boyunca eşlik ettiler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.