Çan MYO'da Trafik Haftası Semineri Yapıldı

11.05.2009
Çan MYO 18 Mart Lojistik Topluluğu Trafik Haftası Seminerini İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık ile birlikte düzenledi. Seminere ilçe Jandarma Komutanlığı, İlçe emniyet Müdürlüğü, Çan ilçe Kaymakamlığı, İlçe orman Müdürü ve Akbank Şube Müdürü gibi isimlerin yanı sıra Çan MYO Öğretim Görevlileri ve öğrencileri katılım sağladı. Seminerde açılış konuşmasını Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi Elvan DENİZ yaptı. Trafik konulu sunumu Lojistik 1. sınıf öğrencisi, Topluluk Başkan Yardımcısı Sevgi GÖKÇE, Alkol Kullanımı konulu sunumu Lojistik 2. sınıf öğrencisi, Topluluk Asil Üyesi Tolga KANTOS, Hız konulu sunumu Lojistik 2. sınıf öğrencisi, Topluluk asil üyesi Oğuz DİNÇOK, Emniyet Kemeri konulu sunumu Lojistik 2. sınıf öğrencisi Nesrin TAŞ, AETR Konvansiyonu ile ilgili sunumu Lojistik 2. sınıf öğrencisi Derya KARAKUŞ, ADR Konvansiyonu ve Türkiye adlı sunumu Lojistik 2. sınıf öğrencisi Köroğlu DURSUN ve son olarak Lojistik 2. sınıf öğrencisi Metehan YILMAZ verdiği bir örnek ile seminer sonlandırıldı.