İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı'ndan Bir İlk

08.05.2009
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği İ.Ö. 3/A grubu Yrd.Doç.Dr.Sevim İNAL bünyesindeki öğrenciler tarafından, Bahar Dönemi 15 Mart 2009 tarihinden 31 Mayıs 2009 tarihine kadar, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, haftasonları ihtiyacı olan 4, 5 ve 6 sınıf öğrencilerine, müfredatları doğrultusunda üniversitemizde, gönüllü olarak ingilizce dersi verilmektedir. Sınıf ortamında yabancı dili oyun, şarkı ve çeşitli eğlenceli aktivitelerle öğrenen öğrenciler, dersi ilgiyle takip etmekte ve derse düzenli olarak katılım göstermektedir. Halen devam etmekte olan kursumuza, her üç kademeden toplam 90 öğrenci katılmaktadır. Grubun yaptığı ve bundan sonra yapacağı diğer projeleri aşağıdaki web sitesinden öğrenebilirsiniz.