Biga Değerleri Topluluğu Toplantısı Yapıldı

07.05.2009
Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım KİRTİŞ, MYO öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla Biga Değerleri Topluluğu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya konuşmacı olarak davet edilen Biga Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÖZKAN “Biga Değerleri” konulu bir konuşma yaptı. Biga Belediye Başkanına Sayın Mehmet ÖZKAN’a Biga Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY tarafından bir teşekkür belgesi verildi, ardından günün anısına Biga Belediye Başkanı adına yüksekokul bahçesine çınar ağacı dikildi. Ayrıca yüksekokul bahçesinin yeşillendirilmesine katkıda bulunan, Biga Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Mühendisi Dr. Muhammet AKKAYA’ya Genç Tema Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör.Selin NEHİR tarafından teşekkür belgesi verildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.