ÇOMÜ Kıbrıs'ta LAÜ İle Ortak Sempozyum Düzenliyor

18.11.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) gelecek hafta Cuma günü “Uluslararası İzolasyonlar” konulu sempozyum düzenliyor.

24 - 26 Kasım tarihlerinde KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da Golden Tulip Otel’de gerçekleşecek sempozyuma KKTC ve Türkiye’den çok sayıda devlet adamı, araştırmacı ve yazar katılacak. Sempozyumda ayrıca İtalya, Hollanda, Japonya ve Rusya’dan katılımcılar da yer alacak.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun açılış konuşmasını yapacağı sempozyumun açılış konferansını eski TC Milli Eğitim, Spor ve Gençlik Bakanları’ndan Hasan Celal Güzel gerçekleştirecek. ÇOMÜ Rektörlüğü adına sempozyuma Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Acer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kaya katılacak. Sempozyumun düzenleme komitesinde ÇOMÜ Biga İİBF’den Doç. Dr. Mehmet Hasgüler de bulunuyor.