FEF’te Bayramlaşma ve Görevde Yükselen Öğretim Elemanları Onuruna Resepsiyon Düzenlendi

17.11.2011

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık katında bayramlaşma ve görevde yükselen, görevlerine yeni atanan öğretim elemanları onuruna resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona Rektör Vekili Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kaya başta olmak üzere, birçok öğretim elamanı ve idari personel katıldı.

Resepsiyon öncesinde konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem şunları ifade etti: “Bayram ertesi bayramlaşmak, görevde yükselenleri tebrik etmek ve görevine yeni atananları sizlerle tanıştırmak için böyle bir toplantı organize etmiş bulunmaktayız. Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum, görevde yükselen ve görevine yeni atanan öğretim elamanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Yücel Acer ise, Fen Edebiyat Fakültesi’nin en kalabalık fakültelerden birisi olduğunun altını çizerken, yoğun akademik ve idari çalışmalardan dolayı çok sık bir araya gelemediklerini, bu tür toplantıların önemli olduğunu vurguladı. Acer, son olarak toplantıya katılanların bayramını kutlarken, görevde yükselen ve görevlerine yeni atanan öğretim elamanlarına çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından emekli olan Matematik Bölümü öğretim elamanı Prof. Dr. Kazım Güner’e verilmek üzere, Matematik Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsmail Demir’e Rektör Vekili Prof. Dr. Yücel Acer tarafından teşekkür ve hizmet ödül plaketi takdim edildi.

Görevde yükselen Doç. Dr. Okan Acar, Doç. Dr. Fatih Algı, Doç. Dr. M. Fatih Yavuz, Yrd. Doç. Dr. Reyhan Körpe, Yrd. Doç. Dr. Derya Sürgit’e, görevlerine yeni atanan Yrd. Doç. Dr. Murat Göç, Yrd. Doç. Dr. Dilek Kantar, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Devrim Topses, Yrd. Doç. Dr. Halil Şimşek, Yrd. Doç. Dr. Ferudun Hakan Özkan, Yrd. Doç. Dr. Mariko Kızılay ve Yrd. Doç. Dr. Mülayim Güre’ye hediye takdimi yapıldı.

Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.