ÇOMÜ Öğretim Üyeleri Ton TV’de

04.11.2011

Kurban Bayramı’nın farklı yönlerinin tartışıldığı program ÇOMÜ öğretim üyelerinin katılımıyla 04.11.2011 günü saat 10.30-11.45 arasında Ton TV’de canlı olarak yayınlandı. Programa Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tevhit Ayengin, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emin Yılmaz ve Çanakkale Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Burhan Bağcı katıldılar. Programda kurbanın ibadet yönünün yanı sıra, ekonomik ve yetiştiricilik boyutu, hayvan sağlığı ve toplum sağlığı yönünden önemi, tüketim ve gıda boyutu ele alındı. Programın tekrarını bu gece saat 22.00 - 23.30 arasında Ton TV’de izleyebilirsiniz.

Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.