Ziraat Fakültesi’nden Ayvacık Belediyesi’ne Ziyaret

19.10.2011

ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Canan Öztokat Kuzucu, Fakülte Sekreteri Deniz Aydın, Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Kaleci, Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sibel Tan ile birlikte Ayvacık Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Prof. Dr. Feyzi Uğur tarafından fakülteye yaptığı katkılardan dolayı Ayvacık Belediye Başkanı Ünal Şahin’e teşekkür plaketi takdim edildi.

2012 Nisan ayında yapılması planlanan “Zeytin Çalıştayı”nın Ayvacık Belediyesi’nin desteği ile düzenlenmesine karar verilen ziyarette çalıştayın hazırlıkları hakkında görüş alışverişinde bulunulurken bu ve benzeri organizasyonlarda belediye ve üniversite olarak ortak hareket etme kararı alındı.

Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.