Genç Girişimciler ÇTSO Başkanını Ziyaret Etti

Genç Girişimciler ÇTSO Başkanını Ziyaret Etti
Üniversitemiz Genç Girişimciler Topluluğu Genel Başkanı Alper Vuralın, Güzel Sanatlar Fakültesi Başkanı Utku Dinçel ve Yönetim Kurulu Üyesi Seda Başok, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı İlhami Tezcan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Genç Girişimciler Topluluğu Genel Başkanı Alper Vuralın 7-8-9 Mayıs 2009 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirmeyi planladıkları, Türkiye’nin önde gelen işadamları, CEO’ları ve Türkiye’deki bir çok üniversiteden öğrencilerin katılacağı Ulusal Üniversiteli Girişimciler ve Yöneticiler Zirvesi’nden bahsetti. Vuralın konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ticaret ve Sanayi Odamız üniversitemizle hep sıkı işbirliği ve ilişki içerisinde biz öğrenciler olarak üniversite sanayi kaynaşmasından dolayı çok mutluyuz. Gerçekleştireceğimiz zirvede ticaret ve sanayi odamızı temsilen konuşmacı olmanızı arzu ediyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Tezcan ise şunları söyledi: “Üniversiteyle diyaloglarımız çok iyi. Özellikle son zamanlarda beraber etkinlikler yapıyoruz. Bir öğrenci topluluğu olarak böyle ulusal bir organizasyon düzenlediğiniz için ben sizleri kutluyorum. Yapacağınız zirve hem Çanakkale’ye, hem üniversiteye fayda saylayacaktır. Zirvenize Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekli desteği sunacağız” dedi. Ziyaret ile ilgili fotoğrafa aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirisiniz.