7. Sanat Topluluğu Faaliyetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

7. Sanat Topluluğu Faaliyetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Üniversitemiz Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin aktif öğrenci topluluklarından olan 7. Sanat Topluluğu Biga’da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 'Seven' adlı filmden sonra 'Bread and Roses' adlı bir Ken Loach filmini öğrencilere sunan topluluk; gösterimden önce film hakkında hazırladıkları sunum ve ‘Ekmek ama insanca ekmek’ mesajlı insan ilişkilerini insanca sorgulayan filmle büyük ilgi görmüştür. 7.Sanat Topluluğu sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Biga halkıyla bütünleşme yolunda 'Biga Huzur Evi'ni ziyaret etmiştir. Ziyarette sonra konuşan 7. Sanat Topluluğu Halkla İlişkiler Sorumlusu Eda Lafcı şunları söyledi: “ Bir sinema topluluğu olan 7.Sanat Topluluğu olarak sosyal sorumluluk projelerimiz çerçevesindeki faaliyetlerimize yönelik tüm planlarını uygulamaya devam etmekteyiz Sadece fakülte bünyesinde aktivite göstermeyen topluluğumuz oluşturduğu takvim doğrultusunda Biga halkıyla bütünleşme yolunda 'Biga Huzur Evi'ni ziyaret etmiştir. Topluluğumuz amacına yönelik olarak, yönetim kurulu ve üyelerimiz huzur evinde kalan büyüklerimizle birlikte film izlemiştir. Huzur evi müdürü ve sakinleri tarafından çok büyük sevgi ve ilgiyle karşılandık. İlerleyen tarihlerde sık sık gelip huzurevinde bulunan büyüklerimizle film izleyeceğiz” dedi. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.