ÇOMÜ Doktora Öğrencisinin Büyük Başarısı

27.07.2011
Araştırma Geliştirme alanında (AR-GE) dünya lideri olan Novartis firması tarafından her yıl biyoteknoloji alanında başarılı yüksek lisans ve doktora öğrencileri için düzenlenen Uluslararası Biyoteknoloji Liderlik Kampı (BioCamp) bu yıl 28 Ağustos 2011 tarihinde Türkiye’nin de içinde bulunduğu 24 ülkeden 60 öğrencinin katılımıyla İsviçre’nin Basel kentinde gerçekleşecek. Türkiye'yi bu sene iki kişinin temsil edeceği kampta ÇOMÜ'den bir doktora öğrencisi de yer alacak. Novartis merkez ofisinde bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan BioCamp 2011 Biyoteknoloji Liderlik Zirvesi’nde Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Akı danışmanlığında doktorasına devam eden ÇOMÜ öğrencisi Meliha Merve Hız Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.