Slovenya'da Bir ÇOMÜ'lü

11.07.2011
AB Gençlik ve Kültür Programları Biriminin koordinatörlüğünü üstlendiği “Culture, youth, nature and volunteers” adlı Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi Slovenya’nın Velenje kentinde gerçekleşiyor. 15 Haziran’da başlayan ve 31 Ağustos 2011 tarihinde sona erecek proje’ye ÇOMÜ adına Fen - Edebiyat Fakültesi, Tarih bölümü öğrencisi Mustafa Sarıoğlu katılıyor. COMU AB Gençlik ve Kültür Programları Birimi yetkilileri konuyla ilgili şunları ifade etti: “Proje kapsamında Avrupa’dan gelen genç katılımcılar ile birlikte Velenje Gençlik merkezinde yerel çalışmalarda bulunacak Mustafa Sarıoğlu, kentteki ‘Pikin ve Kunigunda’ isimli yaz festivallerinde gönüllü olarak görev alacak ve çeşitli medya materyallerinin hazırlanmasında kolaylaştırıcı olarak sorumluluklar alacak”. Ayrıntılı Bilgi için: COMU AB Gençlik ve Kültür Programları Birimi Tel : 0 286 218 00 18 / 2215 Belge geçer : 0 286 218 19 49 E-posta : comuyouth@gmail.com Konuyla ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.