Ziraat Fakültesi'nin İştirakçi Olarak Yer Aldığı Proje Tanıtım Toplantısı Bayramiç'te Yapıldı

07.07.2011
Bayramiç Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen, Güney Marmara Kalkınma Ajansının desteklediği ve Ziraat Fakültesinin iştirakçi olarak yer aldığı “Bayramiç İlçesi Kadın Çiftçilerin Keçi Yetiştiriciliği Konusunda Eğitilmesi” adlı projenin tanıtım toplantısı Bayramiç Halk Eğitim Merkezinde yapıldı. Toplantı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, Bayramiç Kaymakamı Osman Yenidoğan, Bayramiç Belediye Başkanı İsmal Sakin Tuncer, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus, Bayramiç Tarım İlçe Müdürü Cahit Uydaş, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Tarım İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Hüseyin Özen ve Ömer Yıldız, Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Türker Savaş, Doç. Dr. Aynur Konyalı ve Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır ve kadın çiftçilerin yoğun bir katılımıyla gerçekleşti. Proje çalışmaları ve takvimi hakkında bilgilerin verildiği toplantıya kadın çiftçilerin hazırladığı ikramların sunumuyla son verildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.