Bir Kaplumbağa ile Tavşan Hikayesi En İyi Kurgu Ödülü Aldı

Bir Kaplumbağa ile Tavşan Hikayesi En İyi Kurgu Ödülü Aldı
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV bölümü öğrencisi Abdulbaki Yavuz’un “Bir Kaplumbağa ile Tavşan Hikayesi” filmi İstanbul Teknik Üniversitesi 2. Kısa Film Yarışması'nda en iyi kurgu ödülü aldı. Film ile ilgili gelişmelerden bahseden Abdulbaki Yavuz şunları söyledi: “ 6. Yıldız Kısa Film Festivali'nde film finale kaldı. Merkezi Liverpool'da bulunan, 5 şehirden oluşan Kültür ve Sanat Cumhuriyeti *PAX REPUBLIC*, düzenleyecekleri film festivaline Bir Kaplumbağa ile Tavşan Hikayesi davet edildi. Film çekimi sırasında kullandığım HD teknoloji sayesinde İtalya'da düzenlenen *I**'ve** SEEN FILMS International Short Film Festival'den davet aldı. Bu festival'in jürisinde *Robert Rodriguez* ve *Sir Ridley Scott *bulunuyor. Ridley Scott'ı Gladyatör, Cennetin Krallığı gibi filmlerden tanıyoruz. Ben ilk sinemacı olmaya gladyatörü izlediğimde eğer bunu yapan bir insansa bende yaparım demiştim” dedi. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.