Yenice MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

28.06.2011
Yenice Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Meslek Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi. Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Mülayim Güre’nin açılış konuşması ile başlayan akademik kurul, öğretim üyeleri ve bölüm başkanlarının toplantıya ilişkin gündem maddelerine yönelik görüşlerini dile getirmesi ile devam etti. Toplantıda 2010-2011 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen akademik, sosyal ve kültür etkinlikler, bölüm başkanlarının hazırladığı sunumlar ile değerlendirilerek, 2011-2012 akademik yılına yönelik planlamalar yapıldı. Bu bağlamda eğitim öğretim faaliyetlerinde verimliliğin ve etkinliğin artırılması yönelik görüş ve öneriler dile getirilerek, yüksekokul fiziksel olanaklarının kullanımı ve artırılması, stajlar, akademik ve idari kadro durumu ve talepleri ile ilgili gereksinimler dile getirildi. Akademik Kurul Toplantısı, katılımcıların 2011-2012 akademik yılı ile ilgili dilek ve temennileri ile sona erdi.