Lapseki MYO’da Mezuniyet Sevinci

27.06.2011
Lapseki Meslek Yüksekokulu 2010–2011 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Lapseki Meslek Yüksekokulu Amfisi'nde gerçekleştirildi. Törene; Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Türkyılmaz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Palaz, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Motorcu, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Şimşek, ÇOMÜ akademik ve idari personeli, Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Kd. Bçvş. İbrahim Çoban, Emniyet Müdürü Murat Sarı ve diğer Lapseki protokolünün yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, okul birincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Salih Tan, Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Şimşek, ve Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim birer konuşma yaptılar. Konuşmasında; ÇOMܒnün, eğitim anlayışı ve kalitesiyle, akademik kadrosuyla, bilimsel performansıyla Türkiye’nin öncü üniversitelerinden biri olduğunu ve Çanakkale gibi bir yerde öğrenim görmekten büyük gurur duyduğunu belirten okul birincisi Salih Tan burada aldığı eğitimin kendisine çok şey kattığını ifade etti. Lapseki Meslek Yüksekokulu’nun, bugün itibari ile 59 öğrenci mezun ettiğine değinen Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şimşek, eğitimde en az fiziki mekân kadar akademik kadronun da önemli olduğunu vurguladı. Şimşek “Bu nedenle, öğrencilere verdikleri emekler için yüksekokulun akademik kadrosuna teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Şimşek, öğrenci velilerine ve öğrencilere seslenerek “Evlatlarınızı bizlere emanet ettiniz, biz de onlara en iyi şekilde bakmaya çalıştık. Meslek yüksekokulumuzdan başarı ile mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar dilerim” dedi. Törene katılan Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim ise Lapseki Meslek Yüksekokulu’nun ilçeye hareket getirdiğini ve belediyenin okula ve öğrencilerine katkılarının artarak devam edeceğini belirtti. Mehmet Ekim tüm öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, sevgi ve saygı dileklerinde bulundu. Törenin devamında okul birincisi dönem kütüğüne plaketini çaktı ve dereceye girenlere ödülleri verilerek mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Öğrencilerin kep atması ve Lapseki Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisi ile tören sona erdi. Haber: Mehmet Gümüş Lapseki MYO Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Mezuniyetle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.