Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

24.06.2011
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezuniyet töreni Didem Yaman Amfisinde gerçekleşti. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, bölüm birincilerinin ve bölüm başkanlarının konuşmalarının ardından, dereceye giren mezunlara ödüllerinin takdimi ile devam etti. Diplomalarını hocalarından alan bölüm öğrencileri tören sonunda coşkulu bir şekilde kep atarak mezuniyetlerini kutladı. Tüm mezunların katıldığı Mezuniyet Resepsiyonunda ise Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2010 – 2011 yılını birincilikle bitiren Kamu Yönetimi Bölümü birincisi Turgay Demir kısa bir konuşma yaptı. Rektör Yardımcısı ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Acer ise “Bu yıl 529 öğrenci farklı bölümlerden mezun olmaya hak kazanarak diplomalarını aldılar. Bu hepimiz için gurur verici bir tablodur” şeklinde konuştu. Mezuniyet Resepsiyonunda Biga Belediyesi TSM Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel Türk Sanat Müziği parçalarının ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isim plakasını çakmasının ardından coşku içinde tüm mezunlar kepleri havaya attı. Tören pilav ve ayran ikramı ile sona erdi. Haber: Meral Aydın Biga İİBF Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Mezuniyet töreni ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.