“Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı” Sabancı Üniversitesi Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2009’da Tanıtılacaktır

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilimsel Araştırma Fonu tarafından desteklenerek (Proje No: 2005/58) kurulan ve farklı nedenlerden dolayı okul öncesi eğitim alamayan 5-6 yaşlarındaki çocukların eğitim aldıkları Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı, Sabancı Üniversitesi tarafından 18-19 Nisan 2009 tarihlerinde düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2009” da tanıtılacaktır. Sunum, Proje Yürütücüsü Dr. Ebru AKTAN, Proje Asistanı Arş. Gör. Özlem ÇELEBİOĞLU ve projede gönüllü eğitmenlik yapan İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Lisans 3. Sınıf öğrencilerinden Aylin AYDOĞAN, Selen GÜNAY, Müge İLDENİZ ve Umay ŞENEL tarafından gerçekleştirilecektir.