Güney Marmara Kalkınma Ajansı ÇOMܒdeydi

23.06.2011
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Uzmanları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleriyle bir araya gelerek ajans faaliyetleri ve proje destek mekanizmaları hakkında bilgi verdiler. Yatırım Destek Ofisi uzmanları Recai Başaran, Ahmet Tansel Serim ve Petek Eğerci ilk olarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı faaliyetleri hakkında bir sunum yaptılar. Daha sonra ajansın yasal görevleri ve mekanizması üzerine çeşitli bilgiler öğretim elemanlarına aktarıldı. Ziraat Fakültesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda GMKA ve ÇOMÜ Ziraat Fakültesi arasında daha fazla işbirliği yapılması ilkesi benimsendi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.