Lider Öğrenciler Topluluğu İle Pazarlama ve Reklamcılık Topluluğu Başkanları Çanakkale Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Üniversitemiz Lider Öğrenciler Topluluğu Kurucu Başkanı Ergül Söylemezoğlu ve Pazarlama ve Reklamcılık Topluluğu Kurucu Başkanı Alptuğ Akkoca, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret ederek, Çanakkale’nin liderleri adlı bir proje çalışması hakkında bilgi verdiler. Başkan Gökhan ise; Belediyemizde topluluklar ile ilgili bir haberleşme birimi kuracağız şehrimize yapılacak her tür katkı için Çanakkale Belediyesi olarak her zaman destek vereceğiz diyerek yapacakları proje veya gelecek projelere maddi manevi tüm desteği vereceklerini kaydetti. Ziyaretle ilgili fotoğrafa aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.