Almanya’nın Türkiye Büyükelçisi Üniversitemizi Ziyaret Etti

13.06.2011
Almanya’nın Türkiye Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, Üniversitemizi ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Acer ile görüşen Büyükelçi, Almanya’nın Türkiye’ye verdiği önemden bahsederek eğitim alanında ilişkilerin gelişmekte olduğunu ifade etti. Görüşmede Prof. Dr. Yücel Acer, Üniversitemizin Alman üniversiteleriyle ilişkilerinin bulunduğunu belirtti. Üniversitemiz yönetimi olarak üniversitemizin uluslararası niteliğini ileriye taşımaya kararlı olduklarını, bu bağlamda Alman üniversiteleri ile ilişkilerin de geliştirileceğini, özellikle de arkeoloji alanında akademik ilişkilerin geliştirilmesine ihtiyaç bulunduğunu belirtti. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.