Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Büyük Başarısı

08.06.2011
2010-2011 eğitim öğretim yılı Elektrik Mühendisleri Odası “8. EMO-Genç Özgün Proje Yarışması”na katılan üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri İkincilik, Üçüncülük, Mansiyon ödülleriyle döndü. Yarışma, Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Uludağ Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü Lisans öğrencilerinin katılımıyla 4 Haziran 2011 tarihinde Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesinde yapıldı. Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerimizin de katıldığı yarışmada öğrencilerimiz üç farklı ödül alarak büyük başarı sağladı. İkincilik Ödülü : “Android işletim sistemi ile mobil alışveriş uygulaması”, Öğr.Gör. İsmail Kahraman yönetimindeki proje öğrencileri: Baran Cem Barazi, Büşra Deniz, Emre Başdemir, Göksel Güren, Kadriye Doğan, Utku Yıldırım Üçüncülük Ödülü : “Görüntü işleme algoritmaları ile sumo robot uygulaması”, Yrd. Doç. Dr. Cengiz Toğay ve Öğr. Gör. Utku Bayram yönetimindeki proje öğrencileri: Murat Turunçoğlu, Veysi Ertekin Mansiyon Ödülü : “Hero etmen çerçevesi”, Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Tiryaki yönetimindeki proje öğrencisi: Emrah Kahraman Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.